Николай Нанков заяви, че най-реалистично е Колежа да е готов през

...
Николай Нанков заяви, че най-реалистично е Колежа да е готов през
Коментари Харесай

Николай Нанков: Най-реалистично е “Колежа“ да е готов през септември 2023г.

Николай Нанков съобщи, че най-реалистично е  " Колежа " да е подготвен през септември 2023г. Нанков участва на оперативка за градежа на стадиона, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов го изпрати да участва на оперативките за стадиона всеки вторник. Бившият министър на районното развиване и благоустройството беше дружно с преседателя на ГЕРБ Пловдив Иван Тотев.
Прочетете още
" Срещата беше много съдържателна и опознавателна, с цел да срещнем господин Нанков с моментнот положение. Навлязахме малко повече в дейтайлите и търсим разнообразни разновидности, с цел да може стадионът да бъде в изцяло визия, както почитателите желаят. ", съобщи Иван Тотев. 

" Запознах с детайлите към стадиона. Новината е, че има издадено допълнено за решението на градеж от 2012г. на два стадия - първи стадий стадион да бъде подготвен за мачове от българското състезание и втори стадий за условията на УЕФА. Има консенсус по няколко от главните тематики. Септември месец е справедлив като период за завършването на стадиона. Това е най-реалистичната дата. Има някои много несериозни неща 5000 лева не са платени на Басейнова дирекция такси за сондажите и подземните води, таблото не е инсталирано и от 2014г. е на склад. Това не е съществено. Това са детайлности, които ме изненадаха. Трябва да има по-голяма съгласуваност и от възложителя и от Общината. Не мисля, че построяването на стадиона с толкоз финансов запас не би трябвало да е проблем. Следващият вторник ще имаме по-голяма изясненост да посмятаме и всичко какъв брой ще коства. На стадион " Локомотив " е много по-бързо, тъй като там е на фаза инжинеринг и това е една от аргументите нещата да стават по-бързо. Искаме се и на мен през юли, даже периодите бяха и за март, само че няма по какъв начин да стане през март. Относно козирката би трябвало да се срещна с всичко и другата седмица ще имаме по-голяма изясненост ", съобщи Нанков. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР